صنایع غذایی لئونارد

صنایع غذایی لئونارد تولید و عرضه کننده انواع کمپوت، کنسرو ، روغن زیتون و برنج لئونارد

صنایع غذایی لئونارد

صنایع غذایی لئونارد تولید و عرضه کننده انواع کمپوت، کنسرو ، روغن زیتون و برنج لئونارد

صنایع غذایی لئونارد با هدف تولید، صادرات و واردات مواد غذایی با کیفیت و طبیعی در سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را آغاز نموده و تا به امروز در راستای ارائه محصولاتی تازه و سلامت گام برداشته است. مفتخریم که محصولات لئونارد از دل طبیعت و به سلامتی طبیعت است

۲ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

درگذشته‌ بخاطر نبود امکانات و پیشرفت  انسان درک درستی از خواص مواد غذایی نداشت، و بسیاری از غذا های پر خاصیت امروزی را کم اهمیت و به درد نخور می دانست و آن‌ها را نادیده می‌گرفت. 

یکی از این مواد غذایی لوبیا قرمز نام دارد که درگذشته بی‌اهمیت و بی‌خاصیت شمرده می‌شده و به دلیل ارزان بودن، به آن لقب گوشت فقیران داده‌ شده بوده است. اما با گذشت زمان محققان به خاصیت سرشار این ماده غذایی پی بردند و آن را  به‌عنوان یکی از نیازهای ضروری بدن بحساب می آوردند. امروزه غذاهای مختلفی نظیر آش رشته، قورمه‌سبزی و برخی غذاهای محلی مانند شله با لوبیا قرمز پخته می‌شوند. اما مهم‌ترین خوراکی که از لوبیا قرمز تهیه می‌شود، خوراک لوبیا است که غذایی بسیار مقوی و خوشمزه است و بسیار طرفدار دارد، بخصوص در روزهای سرد زمستان که یک غذای بسیار دلچسب و خوشمزه بحساب می آید . به دلیل استقبال بی‌نظیر اکثر مردم از این خوراک بی‌نظیر، برخی از کارخانجات مواد غذایی با در نظر گرفتن خواص کنسرو لوبیا، اقدام به تولید کنسرو لوبیا قرمز کرده‌اند تا تمام کسانی که مایلند در هر شرایطی این غذای خوشمزه را میل کنند، به‌راحتی به آن دسترسی داشته باشند. کنسرو لوبیا قرمز یک غذای آماده است که به شکل کنسرو تولید شده است و تنها کاری که برای سرو آن باید انجام دهیم، جوشاندن می باشد و باید آن را بیست دقیقه جوشاند و بعد از آن می توان آن را سرو کرد و از مزه آن لذت برد . سادگی و لذیذ بودن و خواص بیشمار کنسرو لوبیا موجب شده است که این کنسرو تبدیل به یکی از پرفروش‌ترین کنسروها شده و شرکت‌های مختلفی دست به تولید آن بزنند. در ادامه قصد داریم شما را با شش مورد از مهم‌ترین خواص کنسرو لوبیا قرمز و هم‌چنین طرز تهیه‌ کنسرو لوبیا در کارخانه توسط یکی از بهترین برندها آشنا کنیم تا شما هم این ماده‌ی غذایی مفید را بهتر بشناسید. 

چند مورد از مهم‌ترین خواص کنسرو لوبیا قرمز 

  •  به کمک لوبیا قرمز  می توانید سلامت دستگاه گوارش خود را بالا برید لوبیا منبع خوبی از فیبر رژیمی می باشد. این مورد درباره‌ی کنسرو لوبیا قرمز هم صدق می کند. فیبرها به‌ سلامت دستگاه گوارش و تنظیم عملکرد روده‌ها کمک بسزایی می‌کنند. لوبیاها و همچنین کنسرو لوبیا قرمز سرشار از فیبر محلول نیز می باشد که در ترکیب با آب به شکل یک ماده ژل ‌مانند در دل ‌و روده در می‌آیند. باکتری‌های روده فیبر محلول را تبدیل به اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه می‌کنند و سلول‌های روده بزرگ با استفاده از این اسیدهای چرب، انرژی لازم را به دست می‌آورند. این خواص تماما در کنسرو لوبیا قرمز در اختیار ما قرار می گیرد و علاوه بر طعم خوب آن می توان از خواص آن هم لذت کافی را برد.
  • کنسرو لوبیا داراوی مبارزه با سرطان نیز به طور طبیعی شناخته می شود لوبیا قرمز سرشار از منگنز است که به همین خاطر است که کنسرو لوبیا قرمز مانند یک آنتی‌اکسیدان دفاعی عمل ‌می‌کند. و در درمان بسیاری از بیماری  ها موثر می باشد  کنسرو لوبیا قرمز دارای ویتامین K نیز هست که به محافظت از سلول‌ها در برابر استرس اکسیداتیو شناخته ‌شده است و خطرات سرطان را کاهش ‌می‌دهد. کنسرو لوبیا قرمز با روش‌های مختلفی از بدن در برابر سرطان محافظت می‌کند که مهم‌ترین آن این است که به‌عنوان یک غذای با فیبر بالا، می‌تواند به جلوگیری از سرطان سینه کمک کند. می توان خاصیت کنسرو لوبیا قرمز را با مخلوط کردن کاهو چندین برابر کرد و مانند یک بمب برای سلامتی آن را تبدیل نمود مخلوط شدن این دو ماده غذایی سبب جذب بیشتر فیبر محلول در بدن می شود که بسیار برای سلامتی مفید می باشد.
  • leonard food
  • ۰
  • ۰

شرایط کنونی جامعه به گونه ای است که اکثر خانواده ها زمان کمتری برای تهیه غذا در منزل دارند ، زندگی ماشینی ، اشتغال پدر و مادر ...از جمله دلایل این مسأله است . امروزه عرضه طیف گسترده ای از غذاهای آماده و کنسروی این مشکل خانواده را حل نموده است . در این بین غذاهای اصیل و سنتی ایران که از لحاظ تأمین مواد مورد نیاز بدن بسیار مغذی می باشند ، از جایگاه ویژه ای در سبد غذایی خانوارهای ایرانی برخوردارند . یکی از راه های دسترسی به این مواد غذایی استفاده از کنسرو این نوع غذاهاست . که راه حلی برای نداشتن زمان برای تهیه غذا می باشد . امروزه با صنعتی شدن بیشتر جوامع این صنعت نیز پیشرفت بسزایی داشته است بشکلی که در این صنعت تنوع بسیار زیادی پدید آمده است شاید تصور این که بتوان هر نوع خورشتی را بشکل کنسرو شده تهیه کرد در دهه های قبل خارج از تصور بود اما الان به امری ممکن تبدیل شده است در ادامه این مقاله به مزایا و برخی از معایب کنسروها می پردازیم.


مزایایی استفاده از کنسروها 

1. حفظ حالت طبیعی مواد غذایی : غذاهای بسته بندی شده به دلیل این که به مدت طولانی در مجاورت هوای آزاد قرار نمی گیرد ، حالت طبیعی خود را حفظ می کنند و طعم و مزه خود را از دست نمیدهد و از این رو مخاطب بیشتری را جذب میکند .


2. قیمت مناسب : این نوع غذاها در مقایسه با سایر مواد غذایی از قیمت مناسب تری برخوردارند و می توان با هزینه کمی انواع آن ها را تهیه و مصرف کرد.


3. نگهداری طولانی و آسان : از بزگ ترین امتیازات غذاهای کنسروی ، قابلیت نگهداری طولانی و آسان آن است بشکلی که اگر دور از نور خورشید و در دمای ثابت نگهداری شود تا چندین سال قابل نگهداری و مصرف می باشد.


4. حمل و نقل آسان: این قبیل غذاها به دلیل سهولت حمل و نقل در مسافرت ، محیط کار و ... بسیار مناسب هستند بشکلی که می توانید آنها را تهیه و به دور ترین مناطق سفر کنید و تنها با جوشاندن آنها براحتی از آنها استفاده نمائید.


کنسرو

5. عدم وجود ضایعات: از آنجایی که غذاهای کنسرو شده را می توان به اندازه دلخواه تهیه کرد و استفاده نمود ، بنابر این ضایعاتی را به همراه ندارند بنا به نیاز خود هر کنسروی را در هر سایزی تهیه و مصرف کنید و دیگر نگرانی از بابت هدر رفتن مواد غذایی نداشته باشید.


6. در دسترس بودن : شما به انواع غذاها ، میوه ها ، سبزی ها و... در تمام فصول سال دسترسی خواهید داشت . و دیگر نگرانی بابت فصل ها نخواهید داشت و  هر میوه ای را می توانید بشکل کمپوت و یا مربا استفاده کنید.

 

معایب استفاده از کنسروها 

خطرات مصرف کنسرو به طور جدی سلامت بخش های مختلف داخلی بدن را تهدید می کند و حتی در برخی موارد منجر به مرگ می شود به همین دلیل اگر قصد مصرف این نوع غذاها را دارید باید بسیار محتاتانه عمل کنید و با دقت بیشتری از سلامت این دسته از غذاها مطمئن شوید. اغلب غذاهای کنسروی را می توان بین 2 تا 7 روز پس از باز شدن مصرف کرد. کنسرو ماهی تنها تا 2 روز پس از باز شدن و کنسرو میوه تا یک هفته ماندگاری دارد. از آنجا که زمان تولید تا مصرف مواد غذایی کنسروی طولانی است، به برخی از این غذاها نگهدارنده‌هایی افزوده می‌شود تا مواد غذایی سالم مانده و از فساد آنها جلوگیری شود و در برخی دیگر نیز افزودنی‌هایی به منظور خوش‌طعم کردن ماده غذایی استفاده می‌شود که اگر مقدار این نوع مواد شیمیایی تحت کنترل و نظارت دقیق نباشد، می‌تواند در درازمدت مشکلاتی چون سرطان، آسم، تنگی نفس، آلزایمر و انواع آلرژی‌ها را در مصرف‌کننده ایجاد کند. تحقیقات اخیر نشان داده استفاده از ماده شیمیایی بیسفنول در برخی کنسروها می‌تواند نقش مهم هورمون استروژن را در رشد مغز مختل کند و اثرات زیانباری را در مغز و حافظه بر جای گذارد.


  • leonard food